BÖNE-PROMENAD-SÅNGER

Klicka på ljudfilen för att lyssna.    Klicka på den grönmarkerade sång-titeln om du vill se texter och ackord.

Böne-promenad-sånger – Tid-med-Gud-sånger (febr 2017)

  Ett 25 minuters potpuri med några av mina sånger, för böne-promenad eller för egen tid med Gud, lovsångsstund eller hur det passar dig. Innehåller sångerna: Tack för en ny dag Gud”, ”I Din närhet”, ”Hela dagen vill jag tacka”, ”Vi stämmer in i sången, ”Vi vänder våra hjärtan till Dig Jesus”, ”Ära ära till vår Gud” 

Kanske brukar du, som jag,  be  när du promenerar eller när du diskar eller städar eller cyklar eller kör bil… Det där med bönepromenad är en sak som jag tror jag först lärde mig som tonåring, av min vän Kicki Nilsson (som nu är hemma hos Jesus i himlen!). På senare tid har jag börjat använda hörlurar och mobilen på mina promenader så att jag kan gå och lyssna på lovsång…

Jag hoppas att inspelningen kan bli till uppmuntran till någon av dina ensamma stunder – ute eller var du nu befinner dig, på väg! Flera av dessa sånger använder jag själv när jag vaknar, för att tänka tacksamma, ljusa tankar – för att få rätt fokus för min dag.

Skriv gärna ut text och ackord (öppnas i eget fönster när du klickar på grönmarkerad sångtitel) och spela & sjung, sjung, sjung!

Många fler sånger hittar du på   www.elsarydin.se/lovsanger  eller www.elsarydin.se/bon-gudstjanst   eller www.elsarydin.se/vila osv.

En reaktion på ”BÖNE-PROMENAD-SÅNGER”

  1. Absolut fantastiska SÅNGER. TUSEN TACK FÖR DESSA.
    Hittade denna sidag genom att googla böne promenad då jag vill förverkliga böne promenader i min församling. Tack för inspirationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.