TID MED GUD

Jag gjorde en liten test – spelade i all hast in sånger i ett långt flöde, bara som de kom… det blev 26 minuter – nästan en halvtimme – och egentligen en bra stund att bara lägga sig ner i soffan eller på sängen – eller på annan bekväm plats för vila, bön, återhämtning…   (jag blir själv berörd av Guds närvaro i lovsången – och kanske det kan beröra dig också, i all sin enkelhet)

När, och om, du vill… använd gärna denna enkla inspelning som en uppmuntran att stanna upp. Bara lyssna. Vila. Eller sjung med. Och låt Gud tala till ditt hjärta just nu. I stillheten klarnar visionen och tankarna. Vi blir öppna för att lyssna till Guds tilltal till våra hjärtan. In i våra liv.

TID MED GUD – 1 – Sånger av Elsa Rydin, i ett långt flöde...för Tid med Gud/Påfyllning/Stillhet/Bön. Innehåller t ex ”Vi vänder våra hjärtan till Dig Jesus”, ”Jag höjer upp min röst”, ”I Din närhet”, ”Å vilken dag”, ”Jesus jag älskar Dig Jesus”, ”Vi vill förbli i Din närhet”

 

Lyssna gärna på fler sånger på elsarydin.se/bon-gudstjanst

…Och – det skulle vara jättekul att höra ifrån Dig! …om du har hittat något som berör dig, som gör dig glad, som lyser upp din stig! Välkommen att höra av dig!